Fastighetsmäklarförbundets webbplats med de senaste nyheterna inom mäklarbranschen
FMF:s ÅRSKONGRESS 2016

FMF:s kongress och årsmöte 2016

Fastighetsmäklarförbundets kongress och årsmöte hålls i år på Gothia Towers i Göteborg. Årsmötet äger rum den 22 april men vi tjuvstartar redan kvällen innan med drinkmingel, middag och Orups hyllade show – Viva La Pop!

Läs mer.

---
FMF lanserar digitala utbildningar

FMF lanserar digitala utbildningar

För att skapa större utbildningsmöjligheter för FMF:s samtliga medlemmar, oavsett vart i landet man befinner sig eller hur arbetssituationen ser ut lanserar FMF inom kort digitala utbildningar.

Utbildningarna kommer att finnas tillgängliga kostnadsfritt för alla FMF:s medlemmar och tillsammans med Magnus Melins juridiska nyhetsuppdateringar blir detta ett värdefullt och enkelt sätt att hålla sin kunskapsnivå på en konstant hög nivå.

Läs mer.

---
Mäklarens roll nu och då

Mäklarens roll nu och då

Hur har fastighetsmäklarens arbete förändrats med tiden? Är det lättare eller svårare idag än för 15-20 år sedan? Hur har rollen gentemot kunderna/parterna i en förmedling förändrats? För att få svar på dessa frågor måste man vända sig till någon i branschen som har en lång och gedigen erfarenhet, med kunskaper om hur arbetet verkligen fungerar.

Läs mer.

---
Första säljutbildningen med akademiska poäng inom fastighetsmäklarbranschen

Första säljutbildningen med akademiska poäng inom fastighetsmäklarbranschen

Mäklarkedjan HusmanHagberg blev nyligen först med att starta en säljutbildning som ger akademiska högskolepoäng.

– Försäljning är mäklarens absolut viktigaste område, både vad gäller kunskap och färdighet, men tyvärr är den delen ofta eftersatt i den ordinarie mäklarutbildningen. Därför har vi skapat ett nära samarbete med en professionell aktör som både utbildar nyanställda mäklare vid vår grundutbildning…

Läs mer.

Sveriges toppmäklare 2015

Sveriges toppmäklare 2015

Förra året blev utan tvekan ett av de hetaste åren på bostadsmarknaden någonsin. Hittamäklare.se har tillsammans med Booli.se sammanställt statistik för 6418 registrerade fastighetsmäklare genom att analysera mäklarnas bostadsannonser.

Läs mer.

---
Lars lyckade omstart från egen till anställd

Lars lyckade omstart från egen till anställd

Att vara sin egen företagare har både sina för- och nackdelar oavsett vilken bransch det handlar om.

Begreppet ”frihet” ligger högt på pluslistan men kan samtidigt vara en mental hämsko för den som vill sadla om och arbeta som anställd. Men det behöver inte vara så. Det kan fastighetsmäklaren Lars Bennrup här intyga…

Läs mer.

Mäklarhuset lanserar ny hemsida i full HD-kvalitet

Mäklarhuset lanserar ny hemsida i full HD

I veckan lanserade Mäklarhuset en helt ny webb i full HD-kvalitet. Den höga bildkvaliteten bidrar tillsammans med ny design och funktionalitet till att höja upplevelsen av Mäklarhusets bostadsannonser på samtliga digitala plattformar skriver man i sitt pressmeddelande.

Läs mer.

---