Hemnet

Hemnet vill göra bostadsmarknaden enklare – för alla

Sedan starten 1998 har Hemnet utvecklats till Sveriges populäraste bostadsportal och en självklar mötesplats för mäklare, bostadssäljare och köpare. Hemnet vill skapa förutsättningar för fler, bättre och effektivare affärer för bostadsmarknadens olika aktörer – med en rörligare och mer tillgänglig bostadsmarknad som ledstjärna.

Det gör Hemnet genom att bygga de bästa sökverktygen för köpare att hitta sina drömbostäder, förenkla fastighetsmäklarnas vardag genom effektiv marknadsföring och ge bostadssäljarna innovativa möjligheter att nå fler spekulanter. Helt enkelt göra bostadsmarknaden enklare – oavsett om du ska sälja eller köpa bostad.

Världens populäraste bostadsportal

Varje månad får Hemnet över 50 miljoner besök. Det gör Hemnet till den bostadsportal i landet med i särklass mest trafik. Genom att annonsera på Hemnet når säljare fler köpare än någon annanstans, och köpare som letar efter sitt nya drömhem har stor chans att hitta det genom Hemnet eftersom det publiceras över 200 000 bostadsannonser varje år på Hemnet.

Hemnet är inte bara Sveriges populäraste bostadstjänst, utan också den bostadsportal som globalt sett har flest besök i förhållande till befolkningsmängd. Det visar en rapport från analysföretaget AIM Group som placerar Sverige högst på listan över var man bostadssurfar mest i världen – och gör Hemnet till världens mest besökta bostadsportal.

Hemnet byggs tillsammans med mäklarbranschen

Ett tätt samarbete med mäklarbranschen är en viktig komponent i Hemnets framgång. Det faktum att det enbart är mäklade bostäder som annonseras på Hemnet är en väsentlig anledning till att innehållet på Hemnet håller mycket hög kvalite. Det är mäklaren som är expert på vad en bostadsförsäljning behöver för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en bra affär.

Produkter och tjänster för mäklare och säljare

I Kundportalen under Paket & Produkter finns all info för mäklare om Hemnets olika annonspaket. För säljare finns all nödvändig information om hur man annonserar en bostad på Hemnet här.

Hemnets kundsupport