Booli

Booli vill skapa en bättre och mer transparent bostadsmarknad

Booli startade år 2007 och var den första bostadssajten i Sverige som visade slutpriser öppet på nätet. Idag är Booli en bostadssajt med Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, slutpriser och statistiska bostadsvärderingar.

Med över 10 miljoner besök varje månad och stadig tillväxt är Booli ett viktigt verktyg för bostadsköpare. Var femte användare på Booli uppger att de planerar att flytta inom tre månader, och majoriteten av besökarna planerar en flytt inom ett år. Det betyder att en stor del av Boolis användare är aktiva köpare.

Sedan 2016 är Booli en del av SBAB:s trygga tjänster för bolån och boendeekonomi utan krångel. Tryggt och enkelt oavsett om man ska köpa, sälja eller bo.

Booli samlar störst utbud av bostäder till salu

Booli är inte en traditionell annonsplats som tar betalt för bostadsannonser. Istället sammanställer Booli information om bostäder till salu som finns öppet på mäklarnas hemsidor eller som publiceras på Booli av mäklarna via deras mäklarsystem. Dessutom inkluderar Booli nyproduktionsprojekt från olika bostadsutvecklare runt om i landet. Det gör att Booli kan visa i stort sett alla bostäder som finns till salu eller snart till salu på mäklarnas hemsidor samt nyproduktion, även de som inte aktivt annonseras ut på andra bostadssajter.

Gratis för mäklare att synas med sin bostad

Till skillnad från andra bostadssajter kostar det ingenting att synas på Booli. Det beror på att Booli är en söktjänst och inte en annonsplats.

Hittamäklare

Hittamäklare är en mäklarguide och jämförelsetjänst från Booli som erbjuder bostadssäljare möjligheten att kostnadsfritt bli matchad med rätt mäklare för sin försäljning. På Hittamäklare finns även presentationer från mäklarna, deras tidigare försäljningar samt omdömen. Alla Sveriges mäklare finns samlade med profiler hos Hittamäklare vilket gör det till ett viktigt digitalt skyltfönster för dig som mäklare.

Booli Pro

För dig som professionellt arbetar med nyproduktion och bostadsmarknaden finns också analysverktyget Booli Pro – som innehåller unik data från Booli. I Booli Pro finns även statistik om alla registrerade fastighetsmäklare och mäklarbyråer i Sverige. Det är även möjligt att se hur enskilda mäklare presterar och att jämföra marknadsandelar. Som mäklare kan du få tillgång till tjänsten genom att kontakta Booli.

Kundsupport för mäklare

E-post: info@hittamaklare.se

Telefon: 08 – 410 475 90