Här finns samlad information om vad som ingår i ditt medlemskap hos FMF.

juridik

Juridisk rådgivning

Som medlem hos FMF kan du utan extra kostnad kontakta våra jurister för juridisk rådgivning via telefon på telefonnumret 08-82 14 30 följande dagar:

Måndag – torsdag 8.30-18.00
Fredag 8.30-17.00

OBS! Lunchstängt mellan 12.00-13.00

juridik

Skrivhjälp

Känn er trygga i att era juridiska dokument alltid är korrekta. Med skrivhjälp får ni kvalificerad hjälp att granska juridisk dokumentation.

Se vad våra medlemmar tycker om tjänsten och hur du ansluter via länken nedan.

Läs mer

Kalendarium

Se alla händelser

Kunskapsbank

FMF-akademin

Här hittar du FMF:s digitala utbildning för mäklare. Det här kunskapstestet hjälper dig som fastighetsmäklare att hålla dig uppdaterad.

Kunskapstest 2022

Miniföreläsningar

I samarbete med fastighetsjuristen Mattias Synnergren har vi arbetat ihop en spellista med korta miniföreläsningar om diverse ämnen inom fastighetsmäkleriet.

Miniföreläsningar

Tidigare kurser

Har du inte möjlighet att vara med kommer vi ladda upp en inspelning på webben under dagen. Den hittar ni på tidigare kursen i inloggat läge.

Tidigare kurser

Kommande kurser

Som fastighetsmäklare är det viktigt att du håller dig uppdaterad så att du ständigt kan bibehålla den höga kunskapsnivå som branschen förväntar sig av dig, oavsett om du är nyutbildad eller erfaren mäklare.

Kommande kurser

För företaget

Dokumentpaketet

Som medlemsföretag kan ni beställa dokumentpaket utan extra kostnad. Ett ramverk ni kan anpassa efter er verksamhet och riskprofil.

Dokumentpaketet

Företagskurser

Beställ skräddarsydda kurser anpassade efter ert kontors behov på plats i era lokaler.

Kontakta oss här