feb 1 | Nyheter

Idag lanseras Kundo

Idag den 1 februari lanserar Fastighetsmäklarförbundet det nya kundvårdssystemet Kundo, ett digitalt fråge- och kundforum som snabbt ger användarna svar på deras frågor. Kundo Forum hos FMF är till för både medlemmar och konsumenter.

Med Kundo samlar FMF kompetens som alla kan ta del av och ha stor nytta av. Där kommer alla typer av frågor och svar finnas som rör mäklarens uppdrag, juridiska dilemman och de vanligaste konsumentrelaterade frågorna. Ambitionen är att forumet dagligen fylls på med nya frågor och svar, på så sätt hålls forumet aktuellt och levande och kommer vara till stor nytta för många.

För dig som medlem innebär detta att du snabbt och enkelt kan få svar på dina frågor var du än befinner dig. Är du osäker på svaret har du fortfarande möjlighet att ringa in och prata med våra jurister precis som tidigare.

– På Kundo samlar vi all kompetens och fler får tillgång till informationen snabbare. Genom att introducera Kundo får vi ett ändrat arbetssätt från reaktivt till proaktivt och därför en bättre dialog. Jag tror att vi kommer uppfattas mer tillgängliga och transparenta för alla intressenter i bostadsaffären och det är ännu ett steg i rätt riktning för att öka och säkra kvalitén. Med Kundo får vi också, som organisation, en mycket bra inblick i vilka frågor som är mest aktuella just nu. Det kommer hålla oss på tå och hjälpa oss i vårt dagliga arbete, vilka frågor vi ska driva och utveckla, både mot våra medlemmar och våra medlemmars kunder, säger Jenny Stenberg, vd på FMF, Fastighetsmäklarförbundet.

Vad är Kundo?
Kundo är ett digitalt fråge- och kundforum som gör det enkelt att publicera vanliga frågor och svar på vår hemsida. Till skillnad från en vanlig FAQ så är innehållet på forumet användargenererat och ständigt aktuellt. Våra besökare kan enkelt ställa nya frågor om svaret inte redan finns.

Hur hittar jag till Kundo på FMF?
På vår hemsida hittar ni konsumentforumet under fliken ”För branschen/FMF konsument” eller genom att klicka på bilden FMF konsument uppe i högra hörnet på startsidan. Medlemsforumen, juridikfrågor och medlemsfrågor, hittar ni under fliken ”medlem/Frågor & svar”.

Om du har frågor om Kundo vänligen kontakta Jenny.