nov 14 | Nyheter

Nu lanseras nya FMF-akademin

I dag lanserar vi den senaste upplagan av vår populära online-utbildning för våra medlemmar. Utbildningen kallar vi för ”Nya FMF-akademin” och den här gången har vi valt att lägga mer fokus på frågorna.

Till skillnad från tidigare år är nu testet uppdelat i fem deltester tänkta att efterlikna ett förmedlingsuppdrag från början till slut. Det är därför enklare att anpassa utbildningen efter din egen tidsplan samtidigt som du får chansen att fördjupa dig mer inom varje område.

Som fastighetsmäklare är det viktig att du håller dig uppdaterad så att du ständigt kan bibehålla den höga kunskapsnivå som branschen förväntar sig av dig, oavsett om du är nyutbildad eller erfaren mäklare. Efter avslutad utbildningen har du inte bara höjt din kunskapsnivå utan erhåller även ett certifikat som du kan använda i din marknadsföring samt en kvalitetsstämpel i form av ett digitalt emblem på vår hemsida. Emblemet är synligt för alla som söker på ditt namn via hemsidan.

– Svårighetsgraden på testet är ganska hög men eftersom du har obegränsat antal försök genomgår du en gedigen läroprocess under loppets gång. Varje gång du avslutar ett test får du chansen att se vilka svar som var rätt och många gånger även kommentarer på varför det är på ett visst sätt, berättar Johan Inganni, kommunikatör och huvudansvarig för utbildningssystemet.

Eftersom utbildningen är digital och inte tidsbegränsad så kan du, oavsett plattform, komma åt den när som helst på dygnet och vart du än befinner dig i värden.

– Det känns roligt att vi nu lanserar denna uppdaterade version som ligger helt i linje med vår strävan att hjälpa våra medlemmar att upprätthålla en hög kunskapsnivå på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt, säger Carolina Stegman, vd på Fastighetsmäklarförbundet.

Du hittar utbildningen här eller under fliken medlem/Nya FMF-akademin