dec 14 | Nyheter

FMF presenterar medlemsrådet

I dag träffas Fastighetsmäklarförbundets medlemsråd för andra gången och vi fortsätter att presentera rådsmedlemmarna.

Denna vecka har vi pratat med Pär Berglin, fastighetsmäklare på Mäklarringen i Järvsö.

Var jobbar du och hur länge har du varit mäklare?

– Jag har mitt kontor i Järvsö och jobbar i Ljusdals kommun som ligger i Gävleborg. Jag har varit mäklare i 17 år ochjag jobbade mina första år i Stockholm för att sen flytta hem och driva kontoret här i Järvsö. Det är en spännande tid att jobba här då den turistiska utvecklingen är stark här och man får sälja många olika  typer av objekt.

Varför ville du delta i medlemsrådet?

– Jag fick frågan och tyckte det kunde vara intressant att vara med och få lite mer insyn i vårat förbund och förhoppningsvis kunna bidra med min erfarenhet från den norrländska landsbygden.

Ni har haft ett första möte – Hur kändes det? Fick ni tycka till i någon fråga som förbundet jobbar med?

– Jag var inte med på första mötet men det ska bli kul att prata med alla på nästa möte.