sep 14 | 2023

Lär känna FMFs styrelse: Fredrik Flodin

Vid årets stämma valdes tre nya ledamöten in till FMFs styrelse. Under sommaren kommer ni att få möjlighet att lära känna de nya tillskotten och övriga medlemmar i styrelsen genom en kort intervjuserie. Trevlig läsning!

Fredrik Flodin är ny i styrelsen.

Vem är du?
Jag som person är en obotlig visionär, en nyfiken entreprenör som är övertygad om att jag själv med människorna i min omgivning kan bli än bättre och uppnå starkare resultat om vi gör det tillsammans. Jag trivs med höga krav, teamutveckling och byggandet av en resultatdrivande företagskultur. Uppvuxen i fantastiska Hudiksvall i Hälsingland, tidigare befäl och yrkesmilitär som varit verksam både i Sverige samt utomlands. Grundare och delägare av Alicia Edelman.

Vad har du för bakgrund i branschen?
Jag började arbeta 2013 på Erik Olsson samtidigt som jag studerade till fastighetsmäklare i Gävle. Jag fick möjligheten att arbeta som FC-assistent, VD-assistent och fastighetsmäklare mellan åren 2013 – 2018. 2018 och 5 år rikare på erfarenhet så grundade jag tillsammans med två kollegor företaget som idag är Alicia Edelman Fastighetsmäkleri, utsett till ”Årets mäklarkontor 2022” av Guldhemmet.

Vad kommer du kunna bidra med till FMFs styrelse?
Jag kommer att bidra med mod och prestigelöshet samt av mina tidigare erfarenheter av tillväxtresor, affärsutveckling och förändringsarbete.

Vad anser du branschen behöver fokusera mer på?
Kompetensutveckling och hållbarhet.

Snabbfakta
Namn: Fredrik Flodin.
Bor: Stockholm.
Familj: Sambo Julia och sonen Loui.
Hobby: Upptäcka det roliga i livet och se världen tillsammans med min familj.
År i branschen: 10 år.
Drömboende: Precis som jag har det idag med mina boenden, jag bor med pulsen i stan och med möjligheten att kunna åka i väg till lugnet vid havet.