aug 3 | 2023

Lär känna FMFs styrelse: Bengt Janson

Vid årets stämma valdes tre nya ledamöten in till FMFs styrelse. Under sommaren kommer ni att få möjlighet att lära känna de nya tillskotten och övriga medlemmar i styrelsen genom en kort intervjuserie. Trevlig läsning!

Vad har du för bakgrund i branschen?
Fastighetsmäklare sedan mer än 30 år. Medlem i FMF i över 20 år.

Roll i FMFs styrelse?
I styrelsen är min roll förutom det ordinarie styrelsearbetet att vara förbundets representant i FMIs diciplinnämnd.

Vad anser du branschen behöver fokusera mer på?
FMF bör fokusera på att bli känt som förbundet som värnar om att deras medlemmar skall bedriva seriös och ärlig förmedling, genom att noga kontrollera vem som söker inträde i förbundet! En FMF mäklare skall vara en garanti för hederlighet.

Snabbfakta
Namn: Bengt Janson
Bor: I Göteborg
Familj: Gift med min Camilla, ett barn och två bonusbarn och snart kommer andra barnbarnet
Hobby: Har en gård i Nordvästra Skåne, där jag leker med mina veteranbilar
År i branschen: Blev mäklare och drivit egen mäklarbyrå sedan 1991
Drömboende: Trivs med mina boenden, dels nära Slottskogen i Göteborg och min Skånegård