okt 2 | 2020-2022

Juryn utsedd till Guldhemmet – FMF:s VD är en av dem

Guldhemmet är galan som uppmärksammar och hyllar Sveriges fastighetsmäklare samt bostadsutvecklare och har efter premiären i mars i år mottagit positiv respons från branschen.

I ett pressmeddelande från Hemnet 1 oktober 2020 presenterades juryn för Guldhemmet 2020 och Jenny Stenberg, vd på Fastighetsmäklarförbundet  är en av de som tillsammans med åtta andra och kommer vara med att kora vinnarna. Utmärkelser inom olika områden kommer att presenteras där kategorierna bland annat är: Årets Mäklarkontor, Årets Mäklarpersonlighet, Årets Stjärnskott, Årets Mäklarassistent, Årets innovation i branschen, Årets Bostadsutvecklare och Årets Bostadsprojekt. Utöver dessa kategorier kommer även fler utmärkelser delas ut baserat på Hemnets andelsstatistik.

Fastighetsmäklarna har presterat på en hög nivå under sommaren. Vi kunde se en nödvändig omställning till det digitala från mäklarna som snabbt anpassade sig till ett  speciellt år, vilket är otroligt imponerande. Därför ska det bli väldigt kul att få uppmärksamma mäklarnas arbetsinsatser i detta forum, säger Jenny Stenberg, vd på FMF.

Just nu pågår planering inför en återkomst av galan även nästa år, såvida restriktionerna kring covid-19 inte eskalerar. Därav finns det heller inget satt datum för evenemanget. Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet kommenterar att de följer utvecklingen av covid-19 och hoppas att till våren kunna ha ett tryggt och säkert evenemang där alla starka insatser från ett mycket speciellt år kan firas.

Nomineringar till Guldhemmet kan göras mellan 16 november 2020 och 31 januari 2021. Du som är mäklarebostadsutvecklare eller på annat sätt är aktiv inom bostadsbranschen får göra obegränsade nomineringar.

Läs hela pressmeddelandet från Hemnet här.