Juridisk rådgivning

Rådgivning

Juridisk rådgivning för medlemmar

Den juridiska rådgivningen ingår i ditt medlemskap och är en av den viktigaste och mest användbara förmånen för dig som fastighetsmäklare. Tveka därför inte att höra av dig vid behov.

Du har obegränsad tillgång till juridisk rådgivning via telefon från kvalificerade jurister på Next Advokater på telefonnumret 08-82 14 30 följande dagar:

Måndag – torsdag 8.30-18.00
Fredag 8.30-17.00

OBS! Lunchstängt mellan 12.00-13.00

Rådgivning

I juridiska rådgivningen ingår även...

  • Webben – Tillgång till allt från de senaste nyheterna, checklistor och allmänt kloka råd.
  • FMF-akademin – På vår webbplats finns ett digitalt kunskapstest. Om du tar dig tid att göra dessa då och då, kommer du alltid att vara uppdaterad på de juridiska frågor som uppstår i din verksamhet.
  • Kurser – Vi håller kurser om det ni vill, när ni vill och där ni vill. Vi kommer framöver att komma till er och informera. Objektsbeskrivningar? Penningtvättslagstiftningen? Familjerätt?

tilläggstjänst

Skrivhjälp

Skrivhjälpen är till för du som mäklare ska kunna få kvalificerad hjälp att bland annat granska sådan juridisk dokumentation som ni stöter på löpande samt hjälp att upprätta paragrafer/enklare dokument. Skrivtjänsten är till för att du alltid ska vara försäkrad om att dina dokument alltid är juridiskt korrekta.

Tryck på länken nedan för att läsa mer om vad tjänsten innebär samt se priser.

Läs mer