mar 18 | 2020-2022

Hemnet- Live, en möjlighet till live-streamade bostadsvisningar

Coronavirusets framfart har på kort tid förändrat förutsättningarna i samhället, även för bostadsvisningarna.  Hemnet kan nu presentera en lösning som möjliggör att man som konsument kan gå på visningar utan fysisk interaktion.  Nu erbjuder Hemnet därför alla landets mäklare möjligheten att live-streama sin visning på Hemnet genom nya tjänsten Hemnet Live.

– Den allvarliga situationen med spridningen av Corona/covid-19 gör att vi som företag behöver tänka nytt. Vi har alla ett ansvar att hitta lösningar som bidrar till att sakta ned smittspridningen. Nu ger vi alla mäklare tillgång till ett verktyg som gör att de kan streama sina bostadsvisningar i realtid online, samtidigt som de genom Hemnet når ut till en stor grupp spekulanter som tryggt kan följa visningen från sina hem, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet.

​Streamingtjänsten levereras via livevideobolaget Bambuser och en första testversion av tjänsten kommer finnas på plats redan till kommande visningshelg. Mäklaren genomför enkelt sina visningar via sin egen mobiltelefon som streamas live i bostadens annons på Hemnet. Spekulanter som följer visningen hemifrån kommer kunna ställa frågor direkt till mäklaren genom en chattfunktion.

Källa: Hemnet

Läs hela artikeln HÄR