jun 13 | 2024

Booli lanserar värderingstjänst för mäklare

Bostadssajten Booli utökar nu sin värderingstjänst och lanserar en produkt med nytt fokus –  “Värderingar för mäklare”. Den nya värderingstjänsten ger bostadsmäklare ett unikt verktyg för att erbjuda statistiskt grundade värderingar till sina kunder och samtidigt få unika insikter från bostadsmarknaden.

Booli har sedan 2016 erbjudit statistiska värderingar för bostadsägare, en populär funktion där över 800 000 personer följer sin bostads värdeutveckling varje månad. Nu utökar Booli sin produkt genom att släppa en ny värderingstjänst – för mäklare.

I verktyget får mäklare tillgång till statistiska värderingar för alla typer av privatbostäder samt unika nyckeltal om den lokala bostadsmarknaden och om bostadsrättsföreningars ekonomi. Det ger mäklarna möjlighet att snabbt få en överblick om bostadsmarknaden i området, och kunna rekommendera försäljningsstrategier för sina kunder.

En av de mest framträdande funktionerna i “Värderingar för mäklare” är att verktyget är enkelt att använda och ger mäklare möjlighet att smidigt använda det direkt ute hos bostadsägarna. Med bara några klick kan mäklare ta fram säljunderlag med relevanta nyckeltal och sin egen omdömesstatistik från Hittamäklare och presentera det för sina kunder.

”Vi på Booli strävar efter att göra det enklare för alla som är aktiva på bostadsmarknaden att fatta så bra och välgrundade beslut som möjligt”, säger Ted Federmann, projektledare på Booli och tillägger, ” Det är fantastiskt att kunna erbjuda den här tjänsten som är baserad på vår expertis inom datainsamling och analys. Vi ser fram emot att supporta bostadsmäklare i deras affärsframgångar med vår nya värderingstjänst.”

För mer information om Boolis “Värderingar för Mäklare” och hur det kan hjälpa dig som bostadsmäklare, kontakta ted.federmann@booli.se.

Se pressmeddelande

Publicerat: 2024-06-13