maj 4 | 2020-2022

Våningen & Villan värvas av Croisette

Croisette värvar mäklarkedjan Våningen & Villan och blir därmed den första svenska kommersiella fastighetsrådgivaren som ger sig in på den privata marknaden.

Croisette Real Estate Partner som grundades 2015 av Per Svensson har sedan start utmanat den kommersiella fastighetsbranschen genom digitalisering och innovation. Köpet av Våningen & Villan blir ytterligare ett steg i riktningen mot att förändra den traditionella fastighetsbranschen.

– Sällan har jag kommit i kontakt med bolag med så liknande värderingar, driv och tankesätt som vi på Croisette har, säger Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

För 24 år sedan grundades Våningen & Villan av Johan Linde. Han kommer nu tillträda som koncernchef för mäklarkedjan, medan Markus Åkerblom tillträder som vd för alla operativa bolag i dotterkoncernen Våningen & Villan.

– Att ett företag med så lika grundvärderingar som Våningen & Villans egna förvärvar och förvaltar vidare är centralt för mig. Jag ser verkligen fram emot att fortsatt få vara med och äga samt vidareutveckla något som gemensamt kan bli ännu större, ännu bättre, kommenterar Johan Linde, tillträdande koncernchef Våningen & Villan.

Ökad tillväxt för Våningen & Villan samt för Croisette har varit främsta syftet med värvningen. Per Svensson menar att mäklartjänsten i Croisette-koncernen inom bara några år ska vara rikstäckande. I och med förvärvet adderas cirka 150 medarbetare till Croisette-koncernen.

Läs hela pressmeddelandet här: Våningen & Villan blir en del av Croisette | Våningen & Villan (mynewsdesk.com)
Foto: Tilda Bexell