mar 27 | Nyheter

Snart lanseras Tambur från UC

Inom kort lanserar UC den nya tjänsten Tambur för dig som arbetar med bostadsaffärer. Tambur är en portal som förenklar och effektiviserar administrationen i samband med bostadsköp.

I portalen Tambur samlas den information och kommunikation som behöver utbytas mellan banker och mäklare inför tillträdet.


Den nya tjänsten kommer ge dig:

  • En effektiv process: All administration och kommunikation mellan bank och mäklare sker i portalen Tambur. Modernt, enkelt och smart vilket ger dig mer tid till annat.
  • Högre servicenivå till både säljare och köpare vid tillträdet: Ingen mer väntan på att få svar från banken. Inget mer köande i telefon för att nå banken på tillträdesdagen – eftersom att tillträdet sker direkt i systemet. Allt för att minska oväntade felkällor och påverkan av yttre faktorer.
  • En digital tjänst att använda när som helst: Du når Tambur på webben. Alla registrerade mäklare och banker har rätt att använda tjänsten.
  • Mäklarassistenten kan lätt sköta ärendena: Det enda du behöver göra är att skapa ett konto med ditt BankID. Bjud sedan in din Mäklarassistent och upptäck hur Tambur förenklar er administration i vardagen.

 

OBS. Tjänsten är helt kostnadsfri!

Tjänsten lanseras under våren 2017. Mer information snart i din brevlåda!

Läs mer på UC:s hemsida!