aug 24 | 2023

Lär känna FMFs styrelse: Charlotte Hallberg

Vid årets stämma valdes tre nya ledamöten in till FMFs styrelse. Under sommaren kommer ni att få möjlighet att lära känna de nya tillskotten och övriga medlemmar i styrelsen genom en kort intervjuserie. Trevlig läsning!

Vem är du?
Definitivt ett flockdjur, drivs av sociala möten och energin man får av andra människor. Mamma till tre barn och nybliven hundägare. Har mitt ursprung ur en musikerfamilj och en dansutbildning i bagaget. Dansen är än idag min stora passion. Bor på västkusten och badar gärna i havet varje dag året om. Driver Bjurfors Varberg sedan snart 3 år tillbaka och stortrivs med vardagen.

Vad har du för bakgrund i branschen?
Lärde mig yrket på bästa sätt, som lärling på en liten lokal firma med massa spännande uppdrag. Hade lyxen att få växa in i rollen som mäklare med de allra bästa mentorerna. Varit mäklare sedan 2009 och drivit eget kontor sedan 3 år tillbaka. Mäklaryrket är ju en livsstil och det är svårt att tänka sig ett bättre jobb med större bredd.

Vad bidrar du med till FMFs styrelse?
Har en bra inblick i mäklarens vardag då jag själv är aktiv och roddar många försäljningar. Likväl sett från ett ägarperspektiv till ett mäklarkontor och i franchiserollen. För mig faller det sig naturligt att tänka kreativt och vända motgång till möjlighet.

Vad anser du branschen behöver fokusera mer på?
Hållbarhet. Kvalitet. Trovärdighet. Vi behöver all verka för att skapa bra förutsättningar för våra mäklare att kunna jonglera livet i kombination med yrket. Yrket kräver stor passion, vilja och uthållighet Men även erfarenhet och bredd. Vi vill ha mäklare som faktiskt jobbar långsiktigt och stannar i yrket över tid. Utan goda förutsättningar för en bra vardag i arbetslivet med trygghet och konkurrenskraftiga villkor är risken stor att vi faktiskt förlorar just dessa till andra yrken.

Snabbfakta
Namn: Charlotte Hallberg
Bor: Varberg
Familj: Tre barn och hundvalp
Hobby: Dans, skidor, segling
År i branschen: 15 år
Drömboende: Hus vid havet