Effektivisera ditt arbete med AI – En introduktion till ChatGPT för mäklare

Föreläsare: André Andersson
Kurser
09.00-10-00

Kommer ChatGPT bli din nya bästa vän?  Tillsammans med André Andersson från Scribill kommer vi hålla en introduktion till ChatGPT för dig som Fastighetsmäklare. Och vem vet kanske finner du en ny typ arbetskamrat.

Syftet med webbinariet är att hålla dig ajour med den digitala utvecklingen genom att upptäcka möjligheterna med generativ AI och hur du kan utveckla och förbättra dina arbetsprocesser med hjälp av ChatGPT.

Under timmen kommer du förutom en introduktion att få konkreta exempel på hur du som mäklare kan dra nytta av tekniken för att effektivisera ditt arbete.

Du kommer få Andrés tips om hur du bäst anpassar ChatGPT till dina specifika behov genom att justera AI:ns kreativitetsnivå, din AI-assistents personlighet och hur du skriver effektiva prompts som genererar önskat resultat.

Webbinariet kräver ingen anmälning. Länk skickas ut till samtliga via mejl dagen innan och publiceras nedan. Detta webbinarium kommer inte kunna ses i efterhand. 

Eventuella frågor skickas till kansli@fmf.se.

Om Scribill

Scribill är ledande inom AI-utbildning och förbereder dig och ditt team för att framgångsrikt implementera och använda ChatGPT i dagliga affärsprocesser. Vi har en bred erfarenhet av att utbilda personal från olika branscher att effektivt implementera AI för att generera verkligt affärsvärde.