FEI - Företagsekonomiska Institutet

Sveriges största uppdragsutbildning för fastighetsmäklare

Utbildning

Om FEI

Sedan 1888 har vi erbjudit utbildning för människor i karriären. Vårt utbud är stort och varierat. Vi vänder oss till hela organisationen, från nya medarbetare till erfarna chefer.
FEI:s filosofi är egentligen ganska enkel. Vi anordnar kurser och utbildningar som du har omedelbar nytta av i ditt arbete.

FEI är en ledande aktör inom ny utbildningsteknologi. Vårt koncept FEIFLEX ger mervärden och spännande möjligheter för våra kunder. FEIFLEX innebär effektiv kompetensutveckling för framtidens arbetsliv.

 

Läs mer

Utbildning

Fastighetsmäklare 120 hp

FEI driver Sveriges största uppdragsutbildning till fastighetsmäklare i samarbete med Högskolan Väst. Vi är stolta över, och känner ett stort ansvar för det förtroende som Sveriges ledande mäklarföretag ger oss. Innehållet är utformat efter Fastighetsmäklarinspektionens krav på teoretiska studier.

Läs mer

Nyheter hos FEI

Missa inte vad som händer på FEI! Här hittar du bland annat nyheter och intervjuer. Läs vad våra deltagare har att säga om sin studietid men även hur det ser på fastighetsmäklaryrket.

Ny screeningtjänst – rekrytera inte på magkänslan!

Att rekrytera på magkänslan håller inte och därför är det viktigt att på andra sätt ta reda på om personen har rätt förutsättningar för att kunna prestera i en framtida mäklarroll.

Läs mer

”FEI:s intensiva utbildning förberedde mig för arbetslivet som mäklare”

24-åriga Marcus Turesson älskar att sälja och har länge velat arbeta med att förmedla bostäder. Genom FEI:s uppdragsutbildning Fastighetsmäklare 120 hp tog han ett nytt steg i karriären.

Läs mer

FMF och FEI samarbetar för att kompetensutveckla mäklare

FMF och FEI samarbetar för att fler mäklare ska vidareutbilda sig under 2020. Målsättningen är att göra utbildningar mer tillgängliga och i förlängningen möta marknadens krav på bättre rustade mäklare.

Läs mer

Kombinerade mäklarstudier med semester på den spanska solkusten

Drömmen om att bli fastighetsmäklare har Nina Ekberg haft länge. Tack vare FEI:s flexibla upplägg med möjligheten att studera i egen takt och på distans har drömmen nu blivit verklighet.

Läs mer

Vår mäklarresa – nu är vi äntligen mäklare!

22 månader senare och den sista tentamen är avklarad. Nu har Anton Lindström, Jessica Björkqvist och Adam Frostelind officiellt tagit examen. Men vilka lärdomar tar de med sig ut i arbetslivet efter utbildningen?

Läs mer

Kom i kontakt med FEI

Har du frågor kring kursutbud eller utbildning kontakta FEI