Fastighetsmäklarförbundets webbplats med de senaste nyheterna inom mäklarbranschen
Hemnet - Sveriges mest besökta bostadssajt

Swedbank säljer dotterbolaget Juristbyrån AB

I ett pressmeddelande berättar Swedbank att de säljer sitt dotterbolag Juristbyrån till Familjens jurist AB. Familjens jurist AB avser driva vidare verksamheten på samma sätt som idag och samarbeta med Swedbank för att ge rådgivning i privat- och familjerätt. Förvärvet är villkorat av att Konkurrensverket inte har något att invända.

Läs mer.

---
Eklund i påskägget!

Eklund i påskägget!

En del har som tradition att ge bort ett påskägg lagom till denna långhelg, så nu ger FMF alla registrerade mäklare chansen att få ett genom en tävling! Ta reda på vad du behöver göra för att få ett signerat exemplar av Fredrik Eklunds bok "Sälj! - Konsten att sälja vad som helst till vem som helst".

Läs mer.

---
---
30 min fri juridisk rådgivning per samtal och ärende till FMFs medlemmar

30 min fri juridisk rådgivning per samtal och ärende till FMFs medlemmar

Fastighetsmäklarförbundet FMF utökar nu den juridiska rådgivningen som ingår i medlemskapet till att omfatta 30 min kostnadsfri rådgivning per samtal och ärende.

– Det känns viktigt att våra medlemmar känner tryggheten i att kunna ringa och få hjälp om de behöver menar Carolina Stegman, VD för FMF. 

Läs mer.

---
---
svensk fastighetsförmedling startar mäklarskola

Svensk Fastighetsförmedling startar Mäklarskola

I augusti planeras den unika utbildningen att starta för 15-35 nya mäklarstudenter. Utbildningen är ett samarbete med Högskolan i Gävle och söks via franchisetagare hos SF...

Läs mer.

---
---
”JAG SPORRAS AV KONKURRENS”

”Jag sporras av konkurrens”

Vd:n för Vitec Affärsområde Mäklare, Richard Larsson, gillar att tävla och är övertygad om att alla vinner på en ökad konkurrens mellan olika mäklarsystem. ”Jag vet att våra system gör stor nytta där ute och att de hjälper många mäklare att göra ett ännu bättre jobb”, säger han. 

Läs mer.

---
Planering för en ny trädgård

Styla din trädgård - få bättre betalt

Bakgården Trädgårdsservice i Hägersten har sedan två år tillbaka jobbat på franchisekonceptet Trädgårdsmakeover. Tillsammans med olika mäklare har de noggrant finslipat detaljerna kring produkten.

– Vi har funnit att mäklarnas objekt blir markant mer åtråvärda efter en utförd trädgårdsmakeover, berättar Mats Hedenby, VD på Bakgården Trädgårdsservice. 

Läs mer.

---