mäklarringen1

 

 

Funderar du på nya utmaningar? Nu finns möjlighet att förbättra dina egna arbetsvillkor och din lönsamhet genom att driva eget företag.

Mäklarringen Enskede-Årsta startade sitt Mäklarkontor redan 2006 i det anrika gula huset, välkända Barnvagnsfabriken som ligger i hörnet av Sockenvägen och Gamla Tyresövägen. Vi har 3 stora skyltfönster ut mot gångväg och mot Gamla Tyresövägen med ett mycket attraktivt läge som gör att vi syns och många som bor i området anlitar oss. På kontoret finns i dag 3 arbetsplatser. Enskede-Årsta är en av Stockholms mest populära närförorter.

Vårt område är stort och innefattar Skarpnäck, Bagarmossen, Björkhagen, Kärrtorp, Hammarbyhöjden, Gullmarsplan, Johanneshov, Årsta, Stureby, Enskedefältet, Enskede gård, Gamla Enskede, Enskede samt Enskededalen. Området har stor utvecklingspotential med möjlighet till fler kontor. Det finns ca 5 300 st villor/radhus samt ca 41 600 bostadrättslägenheter i vårt område. Kommande stora nybyggnadsområden är planerade till Årstafältet och Slakthusområdet. I vår kedja finns även möjlighet att ta uppdrag utanför sitt eget distrikt.

Om Mäklarringen

Vårt engagemang är våra kunders trygghet. Över 35 år som mäklarkedja och med 65 kontor i Sverige. Vi finns även i Spanien, Turkiet och på Cypern. Vi ägs av våra medlemmar. Det innebär att all vinst återinvesteras i verksamheten. Eftersom alla kontor är lokalt ägda är vi mäklarkedjan med stor lokal kännedom. Detta i kombination med genuint engagemang, kunnighet och erfarenhet är nyckeln till en lyckad bostadsaffär.

Medarbetarna trivs på Mäklarringen

2013, 2014 och 2015 utsågs vi till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Några av förklaringarna till det är att vi stödjer Läkarmissionens arbete för föräldralösa barn i Mocambique och Uganda, ger stor personlig frihet till våra mäklare och administratörer samt att vi hela tiden strävar efter att bli bättre. Våra medarbetare trivs hos oss. Det gör våra kunder också.

 

För att veta mer kontakta enskede@maklarringen.se

Jessica Peters 0768-68 66 99 eller Ann-Marie Ohlson 0768-68 58 48

All kontakt sköts konfidentiellt.