Nu har du möjlighet att ta över en etablerad och på orten välförankrad mäklarfirma som har verkat i Skogås centrum i 23 år.

Kontoret etablerades 1993 och har ett utmärkt skyltläge på 1 tr. i centrum med en trivsam lokal om 100 kvm. Här finns idag full kontorsutrustning med flera trevliga arbetsplatser, kök och konferensrum.

Mäklarfirmans marknad har varit främst Skogås, Trångsund och Länna och är inriktad mot försäljning av bostadsrätter och villor i området. Med angränsande områden växer marknaden snabbt och därför finns det bra expansions- och utvecklingspotential för rätt person.

Idag är vi anslutna till en mindre kedja men det finns inga hinder att ansluta sig till annan kedja. Jag som äger firman har varit mäklare i Skogås- Trångsund sedan 1993 men med hänsyn till min ålder är det nu hög tid att ta pension eller i viss mån minska mitt engagemang.

För rätt köpare kan jag utlova en mycket spännande framtid. Om du så önskar kan vi även diskutera kompanjonskap.

Låter det intressant? Är du nyfiken på att få veta mera? Du är välkommen att kontakta mig. Vårt samtal sker naturligtvis under konfidentiella former.

 

Mäklia/Svenska Mäklargruppen

Simon Zarouki
Tel 08-7716700

Mobil 070-5552704

E-post: simon.zarouki@smg.nu

Kontor DSC_6883 (2)