Det norska paret Torill och Rogers husvagn är något utöver det vanliga. Med sina 24 kvadratmeter och ett pris på 800 000 kronor väcker den stor uppmärksamhet.

Redan vid köpet av husvagnen, den sjätte i ordningen för paret, var den störst och mest exklusiv på marknaden. Trots det valde de att upprusta den ytterligare för 300 000 kronor för att få den helt i enlighet med sina önskemål.

Paret har bland annat byggt om köket och satt in diskmaskin, installerat air condition och specialbelysning samt ett system som låter värme, vatten, belysning, AC med mera styras från mobilen.

Förutom dessa installationer är husvagnen inredd i klass med en toppmodern villa. Kök, badrum, sovrum och garderober håller högsta standard. Lyxvarumärken skymtas frekvent och i varje del av husvagnen finns något som blänker eller glittrar.

Paret reser runt mycket med husvagnen och tar då in på camping, där husvagnen imponerar stort bland övriga campinggäster.

– Folk vill komma in och titta, och det får de så gärna. Jag gillar uppmärksamhet och är stolt över denna, säger Roger till Leva & bo, och skrattar.

Se mer bilder på Expressens hemsida: