I onsdags denna veckan utsåg Mäklarhusets bolagsstämma Peter Pütsep som ny ledamot i Mäklarhusets styrelse. Tillsammans med fem andra styrelsemedlemmar kommer han att leda och utveckla en av landets största privatägda mäklarkedjor.

Han har lång erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen, bland annat från sin tidigare roll som vd för Svensk Fastighetsförmedling, och ser mycket positivt på det nya uppdraget.

– Branschen befinner sig i en spännande och samtidigt utmanande fas där digitaliseringen successivt ritar om mäklaren uppgift och hur vi köper och säljer bostäder. Mäklarhuset är en snabbfotad och digitalt tänkande kedja som står väl rustad att möta framtiden med nya innovativa lösningar. Mot den bakgrunden ska det bli både roligt och spännande att stötta Mäklarhuset i kedjans tillväxtarbete, säger Peeter Pütsep.

Mäklarhusets styrelseordförande Olle Andersson välkomnar Peeter till styrelsen och säger att de är mycket glada över att få in honom där. Han menar att Mäklarhuset har en tydlig ambition att växa och ta marknadsdelar. – I det arbetet kommer Peeters erfarenhet att driva och utveckla en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor att vara mycket värdefullt, säger han.

Bolagsstämman valde även Lena Fridlund Danielsson som ny ledamot i Mäklarhusets styrelse. Hon kommer från de egna leden och har sedan 2008 drivit Mäklarhuset i Århus.
I pressreleasen som kom igår framgår även vilka de övriga styrelsemedlemmarna i Mäklarhuset är.