Att vara medlem i FMF ger många fördelar. Här kan du se vad som ingår i medlemskapet.

SERVICE

• Juridisk rådgivning i upp till 30 minuter per ärende ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Rådgivningen lämnas av kvalificerade advokater vid advokatfirman Fylgia.
• Centralt upphandlad ansvars- och rättsskyddsförsäkring med förmånlig premie. Även kontorsförsäkringar för företaget samt personförsäkringar.
• Erbjudanden från våra samarbetspartners, exempelvis säljaransvarsförsäkring och försäkring mot dubbel boendekostnad. Framtagna för att du ska kunna konkurrera effektivt, oavsett om du har 100 anställda eller driver ett enmansföretag. Läs mer om erbjudandena nedan.
• Medlemskap i en av våra regionföreningar, södra, västra eller nordöstra, för kontakt med kollegor och engagemang i din närhet.
• Dina kunder kan ringa till FMFs: konsumentkontakt om de har frågor om affären eller mäklartjänsten. Självklart kostnadsfritt både för dig och kunden.
• Digitalt kunskapstest med video- och textfrågor så att du alltid är uppdaterad på de juridiska frågor som uppstår i din verksamhet.

EKONOMI

• Som delägare i Hemnet arbetar vi för att skapa en kostnadseffektiv marknadsföring för de bostäder du förmedlar.

KVALITET

• Juridiskt nyhetsbrev med praktiska tips och nyheter på det juridiska området.
• .Kurser och andra aktiviteter hålls kostnadsfritt eller till självkostnadspris.
• Daglig nyhetsuppdatering på vår webbplats www.fmf.se.
• Nyhetsbrev med det senaste från branschen.
• Möjlighet till opartisk tvistlösning utanför domstol genom Fastighetsmarknadens Reklamationsnämnd (FRN)

OPINION

• Som organisation driver vi frågor som är viktiga för vår medlemskår och för fasighetsmäklarbranschen som helhet.

FMF:S SAMARBETSPARTNERS

Fastighetsmäklarförbundet FMF, med sina snart 60 år som branschorganisation, strävar hela tiden efter att ligga i framkant. Vi har idag avtal med följande samarbetspartners som levererar produkter och tjänster.

 

Vitec är en oberoende och långsiktig leverantör av moderna IT-lösningar för fastighetsmäklarbranschen.Vårt mål är att ge dig en enklare mäklarvardag – Vitec Express är resultatet. Med Vitec Express arbetar du intuitivt och gränslöst, på vilken enhet som helst, när som helst. Tryggt, bekymmersfritt och lönsamt.

 

​Nordic är FMF:s försäkringsförmedlare avseende försäkringsprodukter riktade mot konsument. Vi ansvarar för rådgivning och administration avseende Säljarförsäkring (dolda felförsäkring).Vår målsättning är att framtagna försäkringsprodukter ska förenkla vardagen för mäklarna och ge säljare och köpare trygghet i hela försäljningsprocessen.

 

Att vara rätt försäkrad skapar trygghet och arbetsro samt ger dig möjlighet att fokusera på dig och ditt företags kärnverksamhet. Säkra är försäkringsförmedlare inom bl. a. liv och pension, företagsförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner och företagare.​Vi som samarbetspartner till FMF hjälper dig som medlem att utforma ett så optimalt försäkringsskydd som möjligt för dig och din verksamhet.

 

Varje månad besöker två miljoner människor Sveriges största bostadssajt via mobilen, paddan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Med en annons på Hemnet når du fler köpare än någon annanstans. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

 

Svensk Mäklarstatistik redovisar varje månad den enda heltäckande och aktuella prisstatistiken för villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige.Statistiken är framtagen av SCB – Statistiska Centralbyrån, på uppdrag av Svensk Mäklarstatistik och baseras på cirka 85 procent av Sveriges bostadsaffärer som genomförts via fastighetsmäklare.

SATS

Träning är en investering i dig själv – din hälsa och välmående.
För att du ska kunna hitta den träningsform som passar just dig, så erbjuder vi det bredaste och senaste utbudet av träning. Både på våra träningscenter och online. Oavsett vilka mål du har så hjälper vi dig att nå dem – och ha roligt på vägen!

Fastighetsmäklarförbundet har nu skrivit avtal med SATS som omfattar alla medlemmar i FMF som arbetar i Sverige.

 

Vi jobbar hela tiden på att få fram avtal som gynnar er och har ni förslag, funderingar och idéer så hör av er till oss på 08-82 14 30.