Att vara medlem i FMF ger många fördelar. Här kan du se vad som ingår i medlemskapet.

SERVICE

• Juridisk rådgivning ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap. Rådgivningen lämnas av kvalificerade jurister.
• Centralt upphandlad ansvars- och rättsskyddsförsäkring med förmånlig premie. Även kontorsförsäkringar för företaget samt personförsäkringar.
• Erbjudanden från våra samarbetspartners, exempelvis säljaransvarsförsäkring och försäkring mot dubbel boendekostnad. Framtagna för att du ska kunna konkurrera effektivt, oavsett om du har 100 anställda eller driver ett enmansföretag. Läs mer om erbjudandena nedan.
• Medlemskap i en av våra regionföreningar, södra, västra eller nordöstra, för kontakt med kollegor och engagemang i din närhet.
• Dina kunder kan kontakta eller skriva in en fråga till FMF via vårt konsumentforum om de exempelvis har frågor om affären eller mäklartjänsten. Självklart kostnadsfritt både för dig och kunden.
• Digitalt kunskapstest med video- och textfrågor så att du alltid är uppdaterad på de juridiska frågor som uppstår i din verksamhet.

EKONOMI

• Som delägare i Hemnet arbetar vi för att skapa en kostnadseffektiv marknadsföring för de bostäder du förmedlar.

KVALITET

• Juridiskt nyhetsbrev med praktiska tips och nyheter på det juridiska området.
• Kurser och andra aktiviteter hålls kostnadsfritt eller till självkostnadspris.
• Daglig nyhetsuppdatering på vår webbplats www.fmf.se.
• Nyhetsbrev med det senaste från branschen.
• Möjlighet till opartisk tvistlösning utanför domstol genom Fastighetsmarknadens Reklamationsnämnd (FRN)

OPINION

• Som organisation driver vi frågor som är viktiga för vår medlemskår och för fasighetsmäklarbranschen som helhet.

FMF:S SAMARBETSPARTNERS

Fastighetsmäklarförbundet FMF, med sina snart 60 år som branschorganisation, strävar hela tiden efter att ligga i framkant. Vi har idag avtal med följande samarbetspartners som levererar produkter och tjänster.

 

För dig som är fastighetsmäklare med minst 120 hp kan du bygga på med 60 hp företagsekonomiska ämnen hos FEI och därefter kalla dig civilekonom. Våra akademiska kurser som leder till högskolepoäng (hp) ges som s.k. uppdragsutbildning och ska bokas och finansieras av din arbetsgivare.

FEI erbjuder även andra kurser och utbildningar, både akademiska och ”vanliga”, för dig som vill kompetensutveckla dig inom exempelvis ekonomi, juridik, ledarskap, HR, försäljning och marknadsföring.

Som medlem hos FMF har du förmånsrabatt på FEI:s kurser och utbildningar. Logga in på FMF:s medlemssidor för att ta del av våra aktuella erbjudanden och den avtalskod som används vid bokning av utbildning. Det går även bra att kontakta FEI vid frågor eller bokning på info@fei.se eller 08-545 137 90.

 

​Nordic är FMF:s försäkringsförmedlare avseende försäkringsprodukter riktade mot konsument. Vi ansvarar för rådgivning och administration avseende Säljarförsäkring (dolda felförsäkring) och dubbel boendeförsäkring.Vår målsättning är att framtagna försäkringsprodukter ska förenkla vardagen för mäklarna och ge säljare och köpare trygghet i hela försäljningsprocessen.

 

Att vara rätt försäkrad skapar trygghet och arbetsro samt ger dig möjlighet att fokusera på dig och ditt företags kärnverksamhet. Säkra är försäkringsförmedlare inom bl. a. liv och pension, företagsförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner och företagare.​Vi som samarbetspartner till FMF hjälper dig som medlem att utforma ett så optimalt försäkringsskydd som möjligt för dig och din verksamhet.

 

Varje månad besöker två miljoner människor Sveriges största bostadssajt via mobilen, paddan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Med en annons på Hemnet når du fler köpare än någon annanstans. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

 

Svensk Mäklarstatistik redovisar varje månad den enda heltäckande och aktuella prisstatistiken för villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige.Statistiken är framtagen av SCB – Statistiska Centralbyrån, på uppdrag av Svensk Mäklarstatistik och baseras på cirka 85 procent av Sveriges bostadsaffärer som genomförts via fastighetsmäklare.

SATS

Träning är en investering i dig själv – din hälsa och välmående.
För att du ska kunna hitta den träningsform som passar just dig, så erbjuder vi det bredaste och senaste utbudet av träning. Både på våra träningscenter och online. Oavsett vilka mål du har så hjälper vi dig att nå dem – och ha roligt på vägen!

Fastighetsmäklarförbundet har nu skrivit avtal med SATS som omfattar alla medlemmar i FMF som arbetar i Sverige.

 

Vi jobbar hela tiden på att få fram avtal som gynnar er och har ni förslag, funderingar och idéer så hör av er till oss på 08-82 14 30.