Ing-Marie Bengtsson, Bülow & Lind, har fått flest rekommendationer av sina kunder i Burlöv kommun och Marcus Bergdahl, Notar, toppar listan över flest rekommendationer i Hallsberg kommun. Grattis!

Hittamäklare.se och Booli.se har för andra året i rad listat mäklarna som fått flest rekommendationer av sina kunder (se längst ner i artikeln). Listan innehåller de fem högst rankade mäklarna – kommun för kommun. Listan är fylld med FMF-anslutna mäklare som har knipit förstaplatsen, här är några:

Burlöv: Ing-Marie Bengtsson, Bülow & Lind

Hallsberg: Marcus Bergdahl, Notar

Halmstad: Marcus Hilbertsson, MOHV

Knivsta: Martin Boholm, Notar

Köping: Karam Kaiser, Notar

Laxå: Cecilia Flynner, MOHV

Malmö: Johan Dahlgren, Våningen & Villan

Nora: Cecilia Flynner, MOHV

Stockholm: Jonas Lindström, Notar

Storuman: Johanna Andersson, MOHV

Svedala: Sandra Irming, Våningen & Villan

Täby: Jan Jägholm, Jägholm Norrortsmäklarna

Vallentuna: Anna Fernros, Jägholm Norrortsmäklarna

Ystad: Andreas Wallin, ERA

Örebro: Lars Olsson, Notar

Österåker: Malin Fuierer, Jägholm Norrortsmäklarna

 

Stort grattis och bra jobbat! Hur känns det att ligga etta i din kommun?

Ing-Marie: Det är hedrande, jag är väldigt rörd och stolt. Framför allt är jag tacksam mot säljarna som ger mig förtroendet gång på gång.

Marcus: Det känns jättekul! Särskilt med tanke på att jag inte har arbetat som mäklare så länge. Det känns härligt att få ett kvitto på att mitt arbetssätt är ett vinnande koncept. Jag känner mig väldigt ödmjuk inför det här.

Hur hamnade du på förstaplats i den här listan? 

Ing-Marie: Jag har bott i området väldigt länge och känner till allt om Burlöv kommun och säljer nästan bara där. Det är viktigt. Sen gör jag inte bara det som säljarna förväntar sig av mig som mäklare. Jag gör lite till. Säljarna ska känna wow, vad bra!

Marcus: Jag är tillgänglig och svarar på många frågor. Sen försöker jag alltid att förekomma säljaren och vägleda – berätta vad som händer i nästa steg. Mycket av missnöjet mot mäklare handlar om att man som säljare inte känner till hur processen går till. Ibland kanske man inte hör av mäklaren på ett par veckor och då undrar vad som händer. Jag försöker hela tiden att ha en tät kontakt och det uppskattas av säljarna.