Många svenskar drömmer om ett lantställe i Stockholms skärgård men då gäller det att ha pengar att investera. Just nu ligger ett trevligt objekt ute på Hemnet för 46 miljoner kronor.

Lantstället ligger på Trångholmen/Krokholmen mellan Svartsö och Grinda i Stockholms mellanskärgård och i annonsen skriver man ”Unikt livsstilsboende med stor utvecklingspotential. Jakt, fiske, tennis och många olika rekreationsmöjligheter”.

 

Huvudbyggnaden, som har en vinkällare, är på 250 kvadrat och är omgiven av gästhus, pergola och sällskapshus. Mitt ibland husen ligger poolområdet.

Nere vid vattnet finns det en stor hamnanläggning med bryggor, sjöbodar, ytterligare ett gästhus, bastu och ett stort båthus med plats för flera båtar.
Tomten är på hela 29 hektar vilka är fördelade på Trångholmen och tillhörande öar. För det stora vattenområdet och tomten finns både jakt och fiskerätt.

 

På nordvästra delen av Trångholmen ligger ett rosa vattentorn från 1920. Tornet kallas för det ”rosa tornet” och används idag som en separat bostad med kök, sällskapsrum, 2 sovrum och duschrum.

Läs mer på mäklarens hemsida.

Foto: Hemnet/Bjurfors