”Startade som 30-åring mäklarföretaget där han idag är vice vd. Bara på knappt fem år har bolaget tio kontor över hela Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr”. Så lyder motiveringen när Sebastian Holtze på MOHV valdes som en av årets Supertalanger av tidningen Veckans Affärer.

För tionde året i rad utser man Sveriges Supertalanger som på något sätt skapat ett avtryck inom svenskt näringsliv. De är entreprenörer, karriärister, influencers, samhällsbyggare och finansfolk med extra driv och talanger i kombination med kunskaper och förmåga spelat en avgörande roll.
– Vi utser Supertalangerna för att lyfta människor vi tror på och stötta dem när de fortsätter att själva lyfta sina idéer och verksamheter, säger Åsa Ohlin som är chefredaktör på Veckans Affärer.

Mäklarföretaget MOHV startades i Malmö 2012 med Sebastian Holtze som medgrundare och idag är han vice vd i bolaget. På frågan hur det känns att hamna på listan över Supertalanger svarar han att det självklart känns väldigt roligt att bli uppmärksammad av en av landets främsta affärstidningar. – Jag vill verkligen ge ett stort tack till alla som har hjälpt till på vägen hit och på vägen framåt, säger Sebastian.

Idag är MOHV ett modernt och nytänkande företag där ett stort antal nya generationens fastighetsmäklare arbetar på kontoren i Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Kungsbacka, Stockholm, Örebro och Umeå. Och eftersom företaget är anslutet till Fastighetsmäklarförbundet FMF gläder vi oss extra åt denna utnämning och gratulerar Sebastian Holtze!