Den 1 september började Maria Linde som kommunikationsansvarig på Fastighetsmäklarförbundet. Hon har tidigare jobbat med strategisk kommunikation och skrivande inom olika organisationer i cirka tio år.

– Jag kan bidra med strategisk kompetens till FMF och ser fram emot att jobba för att synliggöra förbundet i branschen och för konsumenterna i ännu större utsträckning. FMF driver frågor som ligger nära fastighetsmäklarnas vardag, det tror jag är helt rätt väg att gå för en medlemsorganisation, säger Maria Linde.

Johan Inganni, grafiker och skribent, har tidigare arbetat med kommunikation på FMF och kommer nu att fokusera ännu mer på att bland annat utveckla FMF:s digitala tjänster så som hemsida och online-utbildning,

– Nu när Maria tar ett övergripande ansvar för förbundets externa kommunikation så kan jag fokusera mer på de bitar som jag brinner lite extra för. Dessutom kompletterar Maria och jag varandra i våra kommunikatörsroller på ett väldigt bra sätt.