Bokorridoren är en rekryteringsmässa och arbetsmarknadsdag för studenterna på de två fastighetsvetenskapliga programmen, fastighetsförmedling och fastighetsföretagande på Malmö högskola.

Mässan är således nischad för mäkleribyråer och fastighetsbolag som alla har sina egna montrar på plats. Förutom att visa upp och marknadsföra sig är huvudsyftet för dagen rekrytering. Praktik, extrajobb och kommande sommartjänster är i huvudfokus men det kan också röra sig om outforskade områden som lämpar sig bra för C-uppsatser.

Malmö Högskolas grundtanke har varit att genom kunskap och engagemang bidra till ett gott och viktigt samarbete mellan student och arbetsliv.

Tidigare var Bokorridoren ett projekt som drevs av Malmö Högskolas studentkår men har sedan dess kommit att bli en egen, fristående organisation utan vinstdrivande intresse. Mässan anordnas nu helt ideellt av hårt arbetande studenter från de båda berörda högskoleprogrammen.

Några av de företag som kommer att dyka upp under Bokorridoren 2016 är, Erik Olsson, Notar, MOHV, Våningen & Villan, ERA, Mäklarhuset, Fastighetsbyrån, HusmanHagberg, Länsförsäkringar, Svensk fastighetsförmedling, Skandiamäklarna, Wihlborgs, Regionservice och Riksbyggen.