För andra året i rad utses Anna Danielsson till Årets EO-mästare.

– Anna Danielssons enorma framgångar i Malmö har bidragit till att Erik Olsson är det största mäklarföretaget i Malmö sedan 2017, säger Erik Olsson.

I Erik Olssons Mäklarporträtt får Anna Danielsson frågan om vad som är hemligheten till att prestera, och hon svarar:

”Det är enkelt; jobba hårt. Jag skrev kontrakt klockan 23.30 i går kväll. Jag lägger ned både hjärta och själ i mitt jobb och nöjer mig inte med nöjda kunder. Jag vill att de ska känna sig imponerade. Och känna att jag verkligen har gett 110 % i affären. Jag brukar ofta fråga mina kunder vad som är Champagnenivån – och sedan leverera minst det.”

Läs hela porträttet.

Erik Olsson utser också Årets rookie i storstadsregionerna. Vinnarna är:

Stockholm: Beatrice Anderberg 

Göteborg: Shewan Fattah

Malmö: Douglas Bergh

 

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling