Edward och Partners etablerades 2008 och har sedan starten arbetat aktivt med att bli en av de mest välrenommerade mäklarbyråerna i Stockholms innerstad.

Kontoret är beläget i attraktiva businesskvarter som omges av myllret på Sveavägen och med utsikt över vackra Adolf Fredriks Kyrka. Tillsammans med 7 fastighetsmäklare, 2 koordinatorer och egen fotograf är vårt team en av de största, fristående aktörerna på marknaden.

Signifikant för vår byrå är höga slutpriser, stort engagemang och den familjära stämningen. Utöver hängivet arbete värdesätter vi tiden tillsammans och skapar många tillfällen för umgänge och aktiviteter.

Vi eftersöker nu en ny fastighetsmäklare. Egenskaper vi gärna ser hos dig är glädje, initiativförmåga, höga ambitioner och en varm personlighet. Det är viktigt för oss att du har ett stort driv, är målinriktad och kan arbeta självständigt likväl som i grupp.

Att du är utbildad fastighetsmäklare är ett krav, men vi tar även emot ansökningar från dig som ännu inte slutfört din praktik eller är nyutexaminerad. Med stöd och ett motiverande upplägg ger vi möjligheten för en långsiktig och framgångsrik karriär som fastighetsmäklare.

Maila CV, personligt brev och referenser till pavel.gonzalez@edwardpartners.se.
Rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag 2016-09-20.

EdwardPartners LOGO