Vi har i år varit det snabbast växande mäklarföretaget i Österåker och behöver nu komplettera med ytterligare en kunnig och energisk mäklare.

Vi kommer göra allt för att du ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas hos oss. Då vi inte är kedjebundna har vi korta beslutsvägar och högt i tak och Du kan själv utforma ditt sätt att arbeta i större grad än hos kedjebundna kollegor i branschen. Hos oss är Du inte bunden av några kommungränser utan är fri att bearbeta alla dina kunder. Vi säljer allt från Stockholms innerstad till Norrtälje.

Du kommer att arbeta tillsammans med våra duktiga medarbetare i en energifull och motiverande miljö, i helt nyrenoverade lokaler. Vi gillar att tillsammans kämpa mot inspirerande mål och dagligen utmana oss själva. Vi erbjuder dig en tjänst med grymma kollegor och möjlighet att göra många affärer och därmed även mycket goda förtjänstmöjligheter.

Förutom att vi på Jägholm är ambitiösa och brinner för försäljning, så är hög etik och moral ett av våra ledord. Vi förmedlar inte bara bostäder utan kunskap, trygghet och service från start till mål till våra kunder i deras livs viktigaste affär.

Jägholm Norrortsmäklarna är ett familjeägt företag med stora resurser. Det grundades av Jan Jägholm 1989, i Täby. Sedan dess har verksamheten vuxit till ett 20-tal anställda och fyra kontor. Vår hemmaplan är i Täby, Åkersberga och Vallentuna.

Låter detta intressant och skulle du vilja bli en del av vårt härliga gäng?

Kontakta Anna Jägholm, så får du mer info om oss och hur vi arbetar.

anna@jagholm.se

Jägholm Norrortsmäklarna
Södervägen 30
183 69 Täby

Naturligtvis är din ansökan konfidentiell.


jägholmLogga