Vi söker en ny mäklare till vårt framgångsrika kontor i Liljeholmen. Du kommer att jobba på ett kontor med drivna och positiva mäklarkollegor, där stämningen är god och förutsättningarna att lyckas är stora.

Vi söker nu dig som vill göra affärer och trivs i ett högt tempo. Du arbetar med fokus på kvalitet, service och långsiktighet i relationerna med säljare och köpare. För oss är det självklart att du är säljande och förtroendeingivande. Du kommer att ha ett stort stöd av kunniga kollegor, personlig coachning och säljträning. Vi ser helst att du antagligen har jobbat i något eller några år som mäklare. Det är dock inget.

För rätt person erbjuder vi förmånlig ersättning, friskvårdsbidrag och egen parkeringsplats. Vi jobbar långsiktigt med en personlig utvecklingsplan som passar dig och dina förutsättningar.

Det viktiga för oss är dina personliga egenskaper där vi värdesätter engagemang och positiv inställning.

Om SkandiaMäklarna

Har du viljan, har vi redskapen. Som ny mäklare hos SkandiaMäklarna tas du väl omhand. Du bjuds in till våra introduktionsdagar då vi noggrant går igenom alla redskap som du behöver för att vara en framgångsrik mäklare. Du får stöd och hjälp av din närmsta chef och kollegor, men även i form av handböcker. Huvudkontoret arbetar ständigt för att driva utvecklingen inom marknadsföring, försäljning, tjänsteutveckling, IT och HR allt för att du som mäklare ska få ett bra stöd i ditt arbete.

SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 488 medarbetare på ca 80 kontor och vi växer ständigt. SkandiaMäklarna drivs på franchisebasis, vilket innebär att varje kontor drivs av egna företagare. Vårt motto är kvalitet in i minsta detalj. Det betyder att vi har en hög service- och kunskapsnivå och är engagerade i varje steg i kundprocessen.

För mer information och/eller ansökan kontakta

Tomas Edlund
SkandiaMäklarna Liljeholmen/Hägersten
Mob 0734-316102  tomas.edlund@skandiamaklarna.se

skandiamaklarna770x335